• 0

Curs

Shakespeare i les Arts

Les obres de Shakespeare han estat, i continuen sent, una font inesgotable d’inspiració creativa en els diferents àmbits artístics: música, literatura, cinema, pintura, etc.
De fet, el llegat del genial dramaturg anglès ens arriba directament per les representacions i la lectura de les seves obres, però també per les innumerables interpretacions que n’han fet artistes, músics, literats i cineastes al llarg dels darrers quatre-cents anys. 
L’Associació Shakespeare de Catalunya, juntament amb l’Institut d’Estudis Medievals de la Universitat Autònoma de Barcelona, han dissenyat un curs que té com a objectiu sistematitzar i donar a conèixer aquesta influència de Shakespeare en les diferents arts.
· 21 de novembre 2018
Presentació del curs a Laie Pau Claris: El altres Shakespeare: Edward III i Cardenio per Joan Curbet Soler i Antonio Contreras Martín (Institut d'Estudis Medievals, UAB). Sessió gratuïta - prèvia reserva de plaça a activitats@laie.es
· 16 gener: So, cançó i incident: Adaptacions simfòniques del corpus shakespearià per Carme Font Paz  (Institut d'Estudis Medievals, UAB).
· 13 febrer: Un retrobament artístic: Shakespeare i els pintors Pre-Rafaelites per Joan Curbet Soler (Institut d'Estudis Medievals, UAB).
· 13 març: L’obra de Shakespeare, font d’inspiració operística per Josep M. Oroval Planas  (President de l’Associació Shakespeare de Catalunya).
· 10 abril: Shakespeareoticades. Tot allò que fem amb Shakespeare per Beth Escudé i Gallès (Institut del Teatre).
· 8 maig: Shakespeare i la seva obra al món del cinema per Antonio Contreras Martín (Institut d'Estudis Medievals, UAB). 
· 12 juny: La petjada literària de Shakespeare per Laura Borràs Castanyer (Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, UB).
*Aquest programa està subjecte a canvis de darrer moment. S’avisarà els inscrits si cal.
Horari: de 19.30 h a 21.00 h
Lloc: Laie Pau Claris (Pau Claris 85, Sala Picasso)
Preu seminari: 100 € | Sessió individual: 20 €(10% de descompte presentant la targeta client de Laie | 5% de descompte presentant el carnet de les Biblioteques de Barcelona | 15 % de descompte per a estudiants i aturats – presentant acreditació)
Informació i inscripcions: activitats@laie.es | assumpte: Curs Shakespeare i les Arts | Tel. 93 412 68 32 ext. 161

Dades activitat

  • Laie Pau Claris llibreria cafè
  • Carrer de Pau Claris, 85, Barcelona, España

    Google maps

  • Adult

* Places limitades

Comparteix

icono Activitats relacionades

icono Posts del magazine relacionats