Laie royalty card promotion

Tutankhamón. La Tomba i els seus Tresors

Promotion valid until 02/11/2020

Tutankhamón. La Tomba i els seus Tresors

Descompte especial amb la targeta Laie per a aquesta mostra única que els amants de l'arqueologia i de l'Antic Egipte no es poden perdre. Situada a l'Espai 5.1 d'IFEMA - FERIA DE MADRID.

Tutankhamon: La Tomba i els seus Tresors torna a Madrid per mostrar una reconstrucció de la tomba del jove faraó tal com va ser descoberta fa 97 anys per Howard Carter.

Es tracta d'una reproducció del tresor funerari a mida real i exposat en el seu context arqueològic original, que proporciona als visitants una visió única de la descoberta d'aquesta tomba de més de 3000 anys d'antiguitat. Una experiència didàctica, fidel a la realitat i que compta amb un enorme rigor científic.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ:

Els clients amb targeta Laie podran aplicar descomptes del 25% / 15%. Per comprar les entrades amb descompte, un cop seleccionat el dia, hora i nombre d'entrades, ha d'introduir els següents codis descomptes:

LAIET 25% vàlid dijous i divendres.

LAIETFS 15% vàlid dissabtes, diumenges i festius.

Oferta vàlida per visitar l'exposició des del 16 de juliol fins al 2 de novembre.

Consulta tota la informació sobre l'exposició i adquireix les entrades amb descompte.

+ Info: tel. 91.999 16 86 / email: ventas@soldout.es

Condicions: aquests descomptes són exclusivament vàlids per a l'Entrada general i l'Entrada nen (de 4 anys fins a 12 anys, inclosos). Nens de 0 a 3 anys: no hi ha una edat mínima d'accés a l'exposició. Els nens de fins a 3 anys podran accedir de manera gratuïta a l'exposició. Els visitants de fins a 16 anys han d'anar acompanyats per un adult. Si us plau tinguin en compte que no es permet l'accés amb cotxets de bebè.

Other promotions

Laie Reading Club

The Laie Reading Club is an activity around books and literature designed to discover and discover, to imagine, to learn and to share. This year celebrates its nineth edition.

Promotion valid until 10/06/2021

See you at the CCCB -20%

Enjoy the exhibitions, debates, festivals, concerts, film series, courses and conferences at the Center for Contemporary Culture of Barcelona with special conditions.

Promotion valid until 31/12/2020