Promoció targeta Laie

Club de Lectura Laie -10%

Promoció vàlida fins el 13/06/2019

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la sisena edició.

Un espai per aprofundir en l'experiència de la lectura. Una trobada relaxada per a llegir i compartir una sel·lecció de títols reconeguts per la seva qualitat literària.

El Club està obert a tothom! Proposarem un llibre cada mes i ens trobarem a la nostra llibreria-cafè Laie de Pau Claris per a parlar-ne entre amics.

Horaris i lloc: tres grups, el primer i segon dijous de cada mes i el primer dimarts de mes, de 19.30 a 20.45h a la llibreria Laie de Pau Claris. Consulteu l'enllaç de més informació per veure el programa i les dates.


CONDICIONS

- Descompte no efectiu per compra web
- Possibilitat de fer la reserva per telèfon 934 126 832 o per e-mail activitats@laie.es

Més informació

Altres promocions

Bomber(s) al Teatre Akadèmia

Una obra de l'autor francès Jean-Benoît Patricot que reflexiona sobre els límits del consentiment, els abusos sexuals i les relacions desiguals. Dirigida per Jordi Vilà. Del 17 d’abril al 12...

Promoció vàlida fins el 28/04/2019

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 16/06/2019