Promoció targeta Laie

Curs: Les invisibles

Promoció vàlida fins el 18/11/2020

Curs: Les invisibles
Escriptura i pensament de les dones de la primera modernitat europea. Curs en línia a partir del 7 d'octubre.
Endinsar-se en l’obra d’autores desconegudes dels segles XVI, XVII i XVIII per tal d’extreure’n un valor intel·lectual és una tasca enriquidora i transformadora dels nostres paradigmes de pensament androcèntrics. Aquest curs ens apropa a una comprensió dels processos d’invisibilització de l’autoria femenina i a la recuperació del seu contingut mitjançant l’anàlisi d’una mostra representativa de dones que escrivien emprant gèneres literaris eclèctics i sovint menystinguts.
Impartiran les sessions especialistes de la UAB i membres del grup de recerca europeu WINK: Women’s Invisible Ink: Trans-Genre Writing and the Gendering of Intellectual Value in Early Modernity. 
CONDICIONS
10% de descompte presentant la targeta client de Laie.

Altres promocions

Club de Lectura Laie

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 10/06/2021

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 31/12/2020