Promoció targeta Laie

Dante i l’art: la Comèdia vista pels pintors

Promoció vàlida fins el 31/12/2021

Dante i l’art: la Comèdia vista pels pintors
El curs “Dante i l’art: la Còmedia vista pels pintors” vol tractar, en primer lloc, de Dante com a creador d’un imaginari potent que encara ens parla i, en segon lloc, d’alguns exemples de la llarga tradició artística que ha trobat inspiració en la Comèdia, des dels primers manuscrits miniats fins als pintors moderns: Botticelli, Blake, Doré, Dalí, Comadira i Barceló, entre d'altres.
Coordinat per Rossend Arqués, president de la Societat Catalana d’Estudis Dantescos (SCED). Sessions impartides per experts en la matèria.
Calendari: 9 sessions mensuals en dimecres, de febrer a desembre, dividides en dos blocs. El primer bloc del curs (febrer - juny) es farà en línia, en horari de 18.30 a 20 h. Per la resta de sessions, en el cas de no poder fer-se presencials, es farien en línia.
Informació i inscripcions: activitats@laie.es | assumpte: curs Dante i l'art 
CONDICIONS
10% de descompte presentant la targeta client de Laie.

Altres promocions

Club de Lectura Laie

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 10/06/2021

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 30/12/2021