Promoció targeta Laie

England Revisited. Un segle de novel·les angleses

Promoció vàlida fins el 16/06/2020

England Revisited. Un segle de novel·les angleses
Aquest curs ofereix una oportunitat d´aprofundir en la narrativa anglesa del darrer segle, una de les més riques i dinàmiques d´Occident. Des dels experiments modernistes dels anys 20 i 30, passant pels escriptors renovadors dels anys 60 i 70, i arribant a l´eclosió de l´anomenada “generació Granta” al tombant de segle, la novel·la anglesa ha estat sinònim d´innovació i de bon gust, definint tot sovint les tendències literàries a nivell internacional.
Ens trobem, doncs, davant una tradició que és ben idiosincràtica i representativa del seu espai cultural i històric; lligada als diferents conceptes d´allò que es considera “anglès” a cada moment, però que possibilita visions literàries úniques i diferenciades. La tria que presentem (de Virginia Woolf a Julian Barnes) assegura un viatge apassionant a través d´un cos novel·lístic tan elegant com sorprenent per als lectors actuals. 

Sessions a càrrec de Joan Curbet i Anna Casablancas.

Més informació sobre el curs

Informació i inscripcions: activitats@laie.es | assumpte: curs novel·la anglesa | Tel. 93 412 68 32 ext. 161

CONDICIONS

10% de descompte presentant la targeta client de Laie.

Altres promocions

Club de Lectura Laie

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 11/06/2020

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 31/08/2020