Promoció targeta Laie

Pren-te els dilluns amb filosofia

Promoció vàlida fins el 02/12/2019

Pren-te els dilluns amb filosofia
Curs de 10 sessions que repassa el pensament de destacats filòsofs de la mà d'experts en el tema. Coordinat per Ramon Andrés. 
Walter Benjamin va escriure que un pot entrar a la ciutat dels llibres de moltes maneres diferents, ja que té innombrables portes: de la mateixa manera, en les noves classes sobre filosofia del curs que començarà al setembre, tornarem a passar per certes portes de saviesa com Parmènides, Tomàs d'Aquino, Dante, Deleuze, Hegel, Heidegger, o contemporanis com Judith Butler, Brandom o Zizek, esperant que la relectura del passat ofereixi certa llum al present incert.

Horari: dilluns de 19.30 a 21 h.

Lloc: Laie Pau Claris (Pau Claris, 85, sala Picasso)

Informació i inscripcions: Inscripcions obertes. Les inscripcions per a sessions individuals es faran a partir de l’1 de setembre.

Contacte: activitats@laie.es | assumpte: curs filosofia | Tel. 93 412 68 32 ext. 161

Més informació sobre el curs

CONDICIONS

10% de descompte presentant la targeta client de Laie.

Altres promocions

Club de Lectura Laie

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 11/06/2020

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 16/06/2019