Promoció targeta Laie

Projecte Ingenu, 5 anys i 3 Shakespeares: Hamlet - Romeu i Julieta - Vaig ser Pròsper

Promoció vàlida fins el 24/11/2019

Projecte Ingenu, 5 anys i 3 Shakespeares: Hamlet - Romeu i Julieta - Vaig ser Pròsper

Projecte Ingenu ha crescut i ha trobat en Shakespeare un mestre que ha ajudat a conformar la identitat artística de la companyia. Per celebrar els seus 5 anys, ofereixen al públic l’oportunitat de poder tornar a veure els 3 espectacles al teatre de proximitat més shakespearià de Barcelona, el Teatre Akadèmia.

HAMLET

Del 23 d’octubre al 3 de novembre de 2019

Hamlet forma part de la història, no només literària, sinó també social i universal. Ha esdevingut un mite en la societat occidental i, com a tal, les seves múltiples facetes ens parlen de cadascun dels enigmes de la personalitat de l’ésser humà. La moral i la tradició es qüestiona davant la injustícia i els complots del poder. Una obra rabiosament actual.

PROMOCIÓ: entrades a 12€ per a les funcions del dijous 31 d'octubre al diumenge 3 de novembre.

Clica aquí per comprar les teves entrades

Més informació sobre l'espectacle 

 

ROMEU I JULIETA

Del 6 al 17 de novembre de 2019

Romeu i Julieta és la història d’un primer i últim amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se. Quan es coneixen, l’amor dels ingenus Romeu i Julieta és pur, complet, absolut. Aquest goig només dura un instant.

PROMOCIÓ: entrades a 12€ per a les funcions del 15 al 17 de novembre.

Clica aquí per comprar les teves entrades

Més informació sobre l'espectacle 

 

VAIG SER PRÒSPER

Del 20 al 24 de novembre de 2019

L’última gran obra de Shakespeare, La tempesta, serveix com a punt de partida a Projecte Ingenu per a una exploració de la naturalesa de la senectut humana. Després de Hamlet i Romeu i Julieta, la companyia tanca una trilogia shakespeariana endinsant-se de ple en un teatre físic, poètic, a voltes abstracte, a voltes terrenal.

PROMOCIÓ: entrades a 12€ per a les funcions del 21 i 22 de novembre.

Clica aquí per comprar les teves entrades

Més informació sobre l'espectacle 

Altres promocions

Club de Lectura Laie

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 11/06/2020

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 15/01/2020