Promoció targeta Laie

Tutankhamón. La Tomba i els seus Tresors

Promoció vàlida fins el 02/11/2020

Tutankhamón. La Tomba i els seus Tresors

Descompte especial amb la targeta Laie per a aquesta mostra única que els amants de l'arqueologia i de l'Antic Egipte no es poden perdre. Situada a l'Espai 5.1 d'IFEMA - FERIA DE MADRID.

Tutankhamon: La Tomba i els seus Tresors torna a Madrid per mostrar una reconstrucció de la tomba del jove faraó tal com va ser descoberta fa 97 anys per Howard Carter.

Es tracta d'una reproducció del tresor funerari a mida real i exposat en el seu context arqueològic original, que proporciona als visitants una visió única de la descoberta d'aquesta tomba de més de 3000 anys d'antiguitat. Una experiència didàctica, fidel a la realitat i que compta amb un enorme rigor científic.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ:

Els clients amb targeta Laie podran aplicar descomptes del 25% / 15%. Per comprar les entrades amb descompte, un cop seleccionat el dia, hora i nombre d'entrades, ha d'introduir els següents codis descomptes:

LAIET 25% vàlid dijous i divendres.

LAIETFS 15% vàlid dissabtes, diumenges i festius.

Oferta vàlida per visitar l'exposició des del 16 de juliol fins al 2 de novembre.

Consulta tota la informació sobre l'exposició i adquireix les entrades amb descompte.

+ Info: tel. 91.999 16 86 / email: ventas@soldout.es

Condicions: aquests descomptes són exclusivament vàlids per a l'Entrada general i l'Entrada nen (de 4 anys fins a 12 anys, inclosos). Nens de 0 a 3 anys: no hi ha una edat mínima d'accés a l'exposició. Els nens de fins a 3 anys podran accedir de manera gratuïta a l'exposició. Els visitants de fins a 16 anys han d'anar acompanyats per un adult. Si us plau tinguin en compte que no es permet l'accés amb cotxets de bebè.

Altres promocions

Club de Lectura Laie

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 10/06/2021

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 31/12/2020