Promoció targeta Laie

Un bon regal: de l'àlbum al llibre - preu especial!

Promoció vàlida fins el 30/12/2021

Un bon regal: de l'àlbum al llibre - preu especial!

Els teus records són joies. On els guardes? Si no vols que es perdi la memòria, ara és el moment. Totes les vides es mereixen ser explicades

Tots tenim més d’un àlbum de fotografies a casa. Ara es tracta de mirar-lo i evocar tots els records que guardem al cap per convertir-los en un llibre ben escrit. Una editorial de Barcelona ens proposa ajudar-nos a escriure el llibre de la nostra vida, família o empresa.

Explica la teva experiència, comunica la teva manera de viure, deixa un llegat escrit per a les noves generacions, digues allò que sempre has volgut dir. Memorias Ediciones t’enviarà un biògraf a casa i després d’unes quantes converses et farà arribar un original que podràs llegir i corregir abans d’editar-lo. Si la teva afició és l’escriptura i no te’n surts, l’editorial t’hi ajuda assessorant-te en el procés fins que ho aconsegueixis.

Un dels productes més singulars que s’ofereix amb descompte a la tarjeta client de Laie: els llibres de memòries i biografies de l’editorial Memorias Ediciones.

CONDICIONS

Indicant que tens la targeta Laie obtindràs un descompte d'entre 300 i 600 euros (segons tipus de llibre)

Més informació

Altres promocions

Club de Lectura Laie

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 10/06/2021

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 30/12/2021