Promoció targeta Laie

Una història real a La Villarroel

Promoció vàlida fins el 22/12/2019

Una obra de Pau Miró sobre el dol. Amb Julio Manrique, Laura Conejero, Mireia Aixalà i Nil Cardoner. Del 26 d'octubre al 22 de desembre de 2019.

Gestionar un dol no és gens fàcil. Però fer net és una necessitat, una teràpia beneficiosa per a l’ànima per poder tirar endavant. Cada persona troba la seva manera de portar-la a terme, alguns ho aconsegueixen sols i d’altres necessiten una petita ajuda externa. Però què passa quan els buits emocionals i educatius fan que un jove busqui refugi desesperadament? Què pot portar un jove de família progressista a coquetejar amb l’ultra dreta supremacista? És la por? La solitud? O la manca de referents sòlids?

Un adolescent que se sent desemparat i incomprès. Un pare absorbit per la seva professió. Un dol per gestionar. Una novel·la pendent de ser publicada. Una butaca atrotinada, plena de records, al bell mig del menjador. Un secret que pot acabar amb tot. I a l’exterior, el món no sembla anar millor: el discurs de la por agafa força, les esquerdes del pensament progressista són cada vegada més grans, l’individualisme ferotge impera. La clau és la supervivència.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

20€ per a les funcions del 22/11 al 24/11*

15% de descompte per a la resta de les funcions* 

*Promocions limitades a les 100 primeres entrades

Clica aquí per comprar les teves entrades amb l'usuari: laie i el password: 2012

Més informació sobre l'espectacle 

Altres promocions

Club de Lectura Laie

El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la...

Promoció vàlida fins el 11/06/2020

Ens veiem al CCCB? -20%

Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

Promoció vàlida fins el 15/01/2020